MJJ THE KING

Добре дошли във форума " Michael Jackson The King" !

Пожелаваме Ви приятни минути в нашето прекрасно място

изпълнено с любов и преклонение към

единственият и неповторимият

Майкъл Джаксън!

  2003 г списание Globe

  Share
  avatar
  Abi
  Наблюдател
  Наблюдател

  Female Libra Брой мнения : 28
  Join date : 09.02.2010
  Age : 47
  Местожителство : София

  2003 г списание Globe

  Писане by Abi on Чет Фев 25, 2010 12:31 pm

  2003 г списание Globe

  Американският таблоид Globe, публикува ексклузивни фотографии на Майкъл Джаксън и статия, включваща разказ на самия Майкъл, за това как е пострадал от ухапване на паяк. Трудно е да се каже, защо Майкъл е избрал именно Globe, за да сподели тази история. В статията има също и коментари на личния лекар на Майкъл и писма от няколко знаменитости в подкрепа на Краля на попа, написани след така наречения „берлински инцидент”.

  „Болката...тя е силна, много силна...понякога ми се струва, че по крака ме е ухапал лъв!” – така описва своето състояние Майкъл Джаксън, след шестте кошмарни седмици, от вкарването му в поредния скандал. Милиони, телевизионни зрители, замръзнали следиха, как Краля на поп-музиката провеси своя малък син от прозореца на четвъртия етаж в Германия. След това той се появи в залата на съда (където се гледа делото за отмяната на двата Милениум концерта), на патерици, с бинтован крак и силно подута ръка. И отново целия свят се запита: „ Какво се е случило с Майкъл?”
  Накрая в това ексклузивно интервю, Джаксън разказва за тези проблеми и дава възможност на читателите на Globe да надникнат в неговия таен свят!
  В действителност, казва Майкъл, го е ухапал не ядосан лъв, а малък, но много опасен отровен паяк. Когато Майкъл не успя да се яви в съда, той именно с това обясни своето отсъствие. Съдията поиска доказателства. И сега Майкъл предостави доказателства, избирайки Globe да публикува фотографии на ужасната рана, която има на десния си крак , появила се от ухапване на паяк. „Мен действително не ухапаха паяци – каза Майкъл . Болката беше чудовищна.” Когато той все пак дойде в залата на съда, на неговия бинтован ляв крак беше нахлузил само чорап. Майкъл обясни, че от ухапването са пострадали неговата ръка, левия крак и на десния крак пищяла. „Аз не съм взел нито една таблетка, за да се справя с тази мъчителна болка – с гордост казва той. Справям се единствено с помощта на медитацията. Издигам се над болката. Елизабет Тейлър някога ми каза, че трябва да умеем да се издигнем над всичко, това беше, когато аз нервничих преди да излезна на сцена. Знам, че други хора (след ухапване от паяк), ги тормози ужасна болка. Но аз съм длъжен да се извися над това, да намеря сили и това ми се отдава. Аз се издигам над нея.”
  Джаксън разказва, че това се е случило в нощта, когато е спал в дома си, ранчото Невърленд в Калифорния. „Аз дори не знам как се случи това. Така и не видях паяка. Събудих се една сутрин, преди месец някъде и на моя крак имаше голяма, сочна рана, болеше ужасно. След проведените изследвания се оказа, че това ухапване е от много отровен паяк, можело е дори да бъде смъртоносен.”
  Личния доктор на Джаксън, доктор Alimorad Farshchian, съобщи, че това по-скоро е бил кафяв паяк – отшелник, чиято силна отрова предизвиква сериозно увреждане на тъканта и за лечението са нужни седмици.
  „Раната беше 6 или 7 см в диаметър – каза доктора в разговор с Globe. След като започнахме лечение, тя изсъхна и хвана коричка. Сега раната постепенно зараства.”
  Именно заради това, Майкъл не можа да се яви на връчването на наградата от Billboard Music Awards и я взе от ръцете на своя приятел Крис Тъкър в Невърленд. Имаше и други трудности, добавя той : „Аз така обичам да танцувам, но не можех да танцувам в разстояние на няколко седмици. Това ми липсваше най-много.”
  Джаксън, говори за това, че за лечението на раните по краката му трябва време. „Заздравяването вървеше бавно, но уверено. Когато бях в Германия, раната малко се стегна и стана по-малка.”
  Доктор Farshchian, лекува своя пациент със същия антибиотик “Cipro”, който са приемали стотици американци по време на разпространението на антракс. „Лечението е успешно – казва той. След три-четири седмици, Майкъл отново ще може нормално да ходи и танцува. Той оздравява много бързо. Това е невероятно. Раната беше огромна. Ако това се бе случило на мен или някой друг, щяха да ни трябват месеци за лечение, а можеше да се стигне и до операция. Него много го болеше, но с всеки изминал ден нещата стават по-добри. Аз също знам, че той не взима болко обезболяващи, за да се справи с болката”.
  Близък приятел на Джаксън, разказа също, че „Майкъл много го боли, но той каза, че това няма да му попречи да работи и да се занимава с децата си. Веднъж той цял ден прекара с децата си играейки си с тях на двора или в къщата. Знаехме, че го боли, но той се стараеше да не показва това на децата си и се държеше така, сякаш всичко е наред. Той не искаше те да знаят, колко много го боли в действителност”.
  Легендарния изпълнител, предаде на читателите на Globe, благодарност за добрите им пожелания. „ Мен все още ме боли – казва Джаксън – но много ми помага любовта и подкрепата на моето семейство и на феновете”.
  След печално известния инцидент на балкона в Берлинския хотел, Майкъл отново е подложен на жестоки нападки. Адвокатката от Калифорния Глория Олред, дори се опита да направи разследване, за да разбере как се отнася Майкъл Джаксън към децата си. Но приятелите му, които го познават в разстояние на много години (легендарния актьор Грегъри Пек, Елизабет Тейлър, Маколи Кълкин и певецът Бари Гиб от Bee Gees), за уверени, че Майкъл е любящ, предан и идеален баща на своите три деца. „Не позволявайте да ви излъжат – казват тези знаменитости. Никой не обича децата си повече от Майкъл”.
  Джаксън позволи на Globe да прочете няколко писма, изпратени му от неговите приятели, а също така предостави няколко фотографии от личния си архив, на които той е заедно със своите племенници, Симон и Рио Джаксън пускат хвърчила.
  Звездите потвърждават, че по-добър баща от Майкъл няма. „Ти си признат изпълнител в целия свят, но малко хора знаят, какъв баща си” – са написали в едно от писмата Грегъри Пек и съпругата му Вероника. „Ние те познаваме от 25 години, ние сме твои близки приятели, ние сме прекарали доста време заедно с теб, Принс, Парис и Принс Майкъл, които весело си играеха с нашите внуци”.
  Приятелката на Майкъл, Елизабет Тейлър казва, че тя изобщо не се е разтревожила от произшествието с детето: „Аз гледах всичко в новините по телевизията и видях колко здраво го държеше под мишниците”.
  Гиб написа: „Ние с Линда имаме пет деца и за нас беше очевидно, че всички вие сте много щастливи и децата те обичат толкова силно, колкото и ти тях”.
  Маколи Кълкин предаде на Globe открито писмо в което се казва: „Аз знам, че Майкъл е удивителен баща, особено като се има предвид живота му под погледа на обществеността. Говорих с Майкъл за случилото се в Германия през този ден. Той много съжалява, че всичко е преиначено по този начин”.

  Писмото на Грегъри Пек
  Скъпи Майкъл,
  Ти си признат изпълнител в целия свят, но малко хора знаят, какъв баща си. Ние те познаваме от 25 години, ние сме твои близки приятели, ние сме прекарали доста време заедно с теб, Принс, Парис и Принс Майкъл, които весело си играеха с нашите внуци. Ние и нашите деца, които се явяват твои връстници, винаги сме ти се възхищавали, какъв любящ и забавен баща си. Твойте деца не биха могли да имат по-добър баща. Те те обичат и уважават. Ти ги обграждаш с много нежност, внимание, доброта и истинска грижа. Тяхната радост и любов са отражение на твоята родителска грижа и любов. Тези, които те критикуват и те осъждат, трябва по-добре да се вгледат в собствените си семейства. Виждали сме безброй пъти, какъв чувствителен и всеотдаен баща си и се присъединяваме, към многото твои приятели, които сега поддържат теб и семейството ти.

  С любов.
  Вероника и Грег.


  Писмо на Елизабет Тейлър:
  19 Декември 2002г.


  Мой любим Майкъл,
  Аз гледах всичко в новините по телевизията и видях колко здраво го държеше под мишниците. Бебето обича, когато го люлеят и знам, че ти контролираше ситуацията. За него, това е игра и аз знам, защо покриваш лицето му. Всички деца на известни личности, се налага да се предпазват от разпознаване, по очевидни причини – те са постоянно в опасност от отвличане. Аз съм минала през това, като дете, ти Майкъл също, знам това.
  Майкъл, до сега никога не съм виждала по-добър и любящ родител от теб. Ти възпитаваш своите деца с безусловна любов и внимателно се стараеш да заложиш в тях и дисциплина. Аз никога не съм виждала две, толкова добре възпитани и приятни деца (включително и моите собствени). Ти си образец за баща. Ти никога не би рискувал безопасността на твоите деца. Ако само можеха хората да те видят с децата ти, как прекарваш времето си с тях, твоята любов! Не просто красиви дрехи и подаръци , а чиста и безгранична любов. Те ти отвръщат със същото.
  Ако само би могъл да позволиш на хората да видят повече, да видят теб, истинския – разбирам, че си срамежлив, а ти разбираш колко аз съм срамежлива, но и двамата сме професионалисти. Аз с всички сили се старая да опазя моите деца от вниманието на публиката и те израснаха чудесно. Толкова съм горда с тях и с твоите деца съм много горда. Те са прекрасни и от вътре и от вън, точно както и ти.
  Не позволявай на никой да те огорчава, Майкъл. Теб те обичат толкова много хора и особено това бебе. Аз те обичам така силно, както винаги и те разбирам чудесно, както винаги. Не се крий. Не си направил нищо, от което да се срамуваш. Гордей се с начина по който възпитаваш децата си. Господ знае, колко се гордея с теб. Обичам те с цялото си сърце и защото те познавам толкова добре, винаги ще те разбера, дори когато другите не могат. Но знаеш ли какво – да оставим другите да отидат някъде далеч (по-дяволите има предвид)!

  С цялата моя любов, Елизабет.

   В момента е: Сря Мар 21, 2018 5:00 am