MJJ THE KING

Добре дошли във форума " Michael Jackson The King" !

Пожелаваме Ви приятни минути в нашето прекрасно място

изпълнено с любов и преклонение към

единственият и неповторимият

Майкъл Джаксън!

  Търпение, сила и вяра

  Share
  avatar
  kimjackson
  Наблюдател
  Наблюдател

  Female Aries Брой мнения : 28
  Join date : 31.05.2010
  Age : 42
  Местожителство : Spain

  Търпение, сила и вяра

  Писане by kimjackson on Вто Юни 01, 2010 5:01 pm

  Замислих се дали не ми е рано да пускам нова тема и дали не мога да си напиша мислите в уводната, но накрая се реших.

  Всички винаги казват на какво ги е научил Майкъл. Мен ме научи на малко неща, но съществени, с огромно значение в живота ми! Когато Майкъл влезе с гръм и трясък в моят малък свят, открих себе си в него и обратното. Аз не съм велика като Майкъл, но съм частичка от него и идеите му. Когато открих огромната му любов към децата, възкликнах: “Ама той е като мен!“ Същото беше и когато разбрах колко много го е грижа за света! Преди него, аз вече имах изградени идеали и мечти. Просто е трябвало да настъпи моментът да открия живият им образ. Не Майкъл ме научи да обичам децата и да им помагам винаги когато мога. Не Майкъл ме научи да се грижа за природата около себе си. Но Майкъл ми показа, че трябва да имам вяра в мечтите си, да ги следвам и изпълнявам. Майкъл ми показа, че мечтата ни светът да е едно по- добро място може да се осъществи, само, ако сме единни и го желаем силно!

  Аз съм избухлив, нетърпелив и своенравен човек. Ставам агресивна когато нещо е против правилата /ми/. Действам на момента, без много да мисля за последствията. Рогато съм си. Преди години попаднах в много тежка за мен ситуация. Бях в неин плен близо две години. Душевната ми и физическа свобода бе отнета, достойнството ми потъпкано. Тогава на помощ ми се яви Майкъл. Неговата музика, неговият глас, неговият опит! Тук идва моментът да кажа, че Майкъл ме научи на търпение и ми даде такава сила, която не съм предполагала, че мога да имам. Мисълта за него- първо егоистичната, че трябва отново да го видя и после за самият Майкъл, през какво премина той и оцеля, ми дадоха силата да надживея всичко! Слушах Майкъл и се изпълвах с търпение към злото, за да мога да се преборя един ден с него. Търпях, мечтах, търсех сила в себе си чрез него и... днес все още дишам! Не знам защо, но знам, че го дължа на Майкъл!
  avatar
  andeli
  Админ/Създател
  Админ/Създател

  Female Aquarius Брой мнения : 3160
  Join date : 05.02.2010
  Age : 46
  Местожителство : In a parallel world

  Re: Търпение, сила и вяра

  Писане by andeli on Вто Юни 01, 2010 6:15 pm

  Мисля че мнението ти е точно за " Наместо увод, или за какво е всъщност тази секция". Не е нужно повтаряне на едни и същи неща в две отделни теми, нали? Би ли си премесстила поста там? Не искам да го правя аз, защото... така.


  ______________________
  avatar
  kimjackson
  Наблюдател
  Наблюдател

  Female Aries Брой мнения : 28
  Join date : 31.05.2010
  Age : 42
  Местожителство : Spain

  Re: Търпение, сила и вяра

  Писане by kimjackson on Сря Юни 02, 2010 2:28 am

  Мислех, че тази секция не е само за една тема и не мисля, че мнението ми се повтаря с останалите в “увода“. Не знам как да го преместя. Ти постъпи както намериш за добре.

  Sponsored content

  Re: Търпение, сила и вяра

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Пон Мар 19, 2018 5:07 am