MJJ THE KING

Добре дошли във форума " Michael Jackson The King" !

Пожелаваме Ви приятни минути в нашето прекрасно място

изпълнено с любов и преклонение към

единственият и неповторимият

Майкъл Джаксън!

  Prime Time Live Interview. 14 юни, 1995

  Share
  avatar
  Abi
  Наблюдател
  Наблюдател

  Female Libra Брой мнения : 28
  Join date : 09.02.2010
  Age : 47
  Местожителство : София

  Prime Time Live Interview. 14 юни, 1995

  Писане by Abi on Пон Мар 15, 2010 1:01 pm

  Prime Time Live Interview. 14 юни, 1995


  Даян Сойер: С мен са Майкъл Джаксън и Лиса Мари Пресли. Добре дошли в „Prime Time”.
  Майкъл: Благодаря.
  Даян Сойер: Радвам се, че сте тук. Най-накрая ви виждам двамата заедно. Дръжна съм да започна с въпросите, как започна тази женитба, от къде започна? Позволете ми да позная, че това не се е случило на голф площадката, не и на опашка за ход-дог. Кога започна всичко? Кога започнахте да се виждате?
  Майкъл: Ами, за първи път се срещнахме, когато тя беше на 7 години, а аз на 17. Това се случи в Лас Вегас. Тя често идваше да гледа моето шоу. Ние тогава правехме семейно шоу, заедно с Jackson 5. И тя идваше, беше малко момиченце и сядаше на първия ред. Тя идваше достатъчно често и с нея имаше много телохранители.
  Даян Сойер: И вие се срещнахте с нея?
  Майкъл: Разбира се, разбира се. И после тя дойде зад кулисите, после, вие разбирате, аз поговорих с нея, казах и – „Здравей!” – и тя пак дойде. Помислих си, колко е мила и любяща и се надявах да я видя отново, винаги се надявах да я видя отново.
  Даян Сойер: И кой първи заговори за сватба?
  Лиса Мари: И ние не се видяхме след това.
  Майкъл: Не се видяхме...и
  Лиса Мари: Хи...хи...продължавай, това, което започна да разказваш.
  Майкъл: Не, ти можеш да разкажеш за това. Ти можеш, имаш по-добра памет.
  Лиса Мари: Е, ти кажи, ти се канеше да разкажеш това.
  Даян Сойер: Това е нашия първи аргумент в този час. Кой предложи? Имам предвид, кой първи заговори за женитба?
  Майкъл: Не отначало, ето какво се случи. Когато тя беше на 18 г., аз попитах моя адвокат John Branca: „Ти познаваш ли Лиса Мари Пресли?” И той каза: „Аз познавах нейната майка.” – аз казах – „Можеш ли да ми уредиш среща с нея? Аз мисля, че тя е много хубавичка.” И той ми се присмя. После каза: „Ще направя всичко,което мога”. После той се върна и аз попитах: „Е, намери ли я?” Той отвърна: „Не, нищо”. Аз през цялото време му досаждах с това. Следващото, което помня, беше фотография от корица на списание, където се казваше, че тя се е омъжила. Това действително ме разочарова отчасти, защото чувствах, че трябваше да съм аз. Действително мислех така.
  Даян Сойер: И какво послужи, като тласък за вашата сватба? Кажете ми, кой направи пръв предложението?
  Майкъл: Аз го направих.
  Лиса Мари: Той го направи.
  Даян Сойер: Кога? Къде?
  Майкъл: Кога, къде?
  Лиса Мари: По телефона.
  Майкъл: О, да, точно, по телефона!
  Лиса Мари: Той за първи път ме попита, ние вече се срещахме от четири месеца, нали така? Четири месеца?
  Майкъл: Не помня.
  Лиса Мари: Както и да е. Ние тогава прекарвахме много време заедно. Аз съм учудена, как това не попадна в пресата, защото ние не сме се крили. Бяхме в Лас Вегас, бяхме в....
  Майкъл и Лиса: Ние бяхме навсякъде заедно.
  Лиса Мари: Навсякъде.
  Майкъл: Посещавахме книжарници...
  Лиса Мари: Книжарници. Ние не се криехме.
  Даян Сойер: И ти каза „Да” от първия път?
  Лиса Мари: Аз бях разведена от 4 месеца и той ме попита : „Какво ще направиш, ако те попитам, дали ще се омъжиш за мен?” Аз му казах, че ще се омъжа за него.
  Майкъл: Голямо „Ще се омъжа”, ти действително беше пълна с ентусиазъм! (присмива се)
  Даян Сойер: Длъжна съм да попитам, защото мога да си представя количеството адвокати, които са съставили брачния договор между двама ви. Има ли контракт?
  Майкъл: Е, направихме някои неща, подписахме това-онова, но разбира се, това е строго поверително.
  Лиса Мари: Направихме споразумение, да.
  Даян Сойер: Както знаете, реакциите за тази сватба – знам,че се отнасяте спокойно към това- но реакциите за тази сватба са обвити в клюки, че всичко е преструвка, има много подозрения. Та как беше Лиса, ти попита ли Майкъл за обвиненията?Искахте ли по-бързо да се ожените, за да се отвлече вниманието от обвиненията?
  Лиса Мари: Разбира се, че не. Той ми звънеше, аз поддържах връзка с него в продължение на всичко това, когато обвиненията тепърва започваха. Аз разговарях с него, когато той изчезна. Реших да отида с него в Сан Хусто, Пуерто Рико, когато той замина и се скри и аз получих обаждане, че той няма да замине там и аз споделях всичко с него, разговаряйки с него по телефона.
  Даян Сойер: Ти попита ли го – „Истина ли са обвиненията?”.
  Лиса Мари: Не, не съм питала, не.
  Даян Сойер: Бих искала да спрем за минутка и да се върнем към сватбата...
  Лиса Мари: Аз мога единствено...извинете. Той, той все повече и повече се разстройваше от това, аз дори не бих могла да попитам истина ли са обвиненията. Той просто „Ааааа!”(имитира гнева на Майкъл) по телефона, разбирате ли...
  Даян Сойер: Всеки път.
  Лиса Мари: Просто постоянно....да.
  Даян Сойер: И така (обръща се към Майкъл), понеже знам, че ти искаше да изразиш своите чувства, натрупани от много време. Искам да попитам за някои неща, свързани с обвиненията. Но отначало искам да изясня на зрителите, че ние нямаме никакви договорки. Ти каза, че не се боиш от никакви въпроси. За това искам да съм сигурна, че всички разбират това преди да продължим нататък. Аз мисля, уверена съм, че терминологията ще е ясна, казваш, че не би могъл да навредиш на дете. Бих искала да съм честна доколкото мога. Ти когато и да било –това момче, така твърди – някога изобщо домогвал ли си се сексуално, имал ли си сексуален контакт с това дете или с което и да било друго дете?
  Майкъл: Никога в живота. Аз не бих могъл да причиня зло на дете или на когото и да било другиго. Това не е в моето сърце. Аз не съм такъв. Това не е, което съм, дори мисъл такава нямам.
  Даян Сойер: А какво мислите, че трябва да се направи с тези, които правят нещо подобно?
  Майкъл: С тези, които правят нещо подобно ли? Какво да се направи? Господи...аз мисля, че такива хора се нуждаят от помощ...или нещо подобно...разбирате ли.
  Даян Сойер: А относно полицейските фотографии? Как е имало момчето достатъчно информация за това?
  Майкъл: Полицейските фотографии?
  Даян Сойер: Да.
  Майкъл: Които ми направиха?
  Даян Сойер: Да.
  Майкъл: Там нямаше нищо, за да предяват тези обвинения към мен, нищо.
  Лиса Мари: Нищо заради, което да го обвинят.
  Майкъл: Ето заради това сега аз стоя тук и разговарям с вас. Нито сантиметър информация не беше намерена за да ме обвинят...
  Даян Сойер: Ние чухме, че обвиненията са основани на улики...
  Майкъл: Нищо такова няма. Няма улики.
  Даян Сойер: Няма улики ли?
  Майкъл: Няма.
  Даян Сойер: Така, защо вие спряхте...
  Майкъл: Защо съм тук тогава?
  Лиса Мари: Не се ли каните да попитате и мен – ами ти?(смее се) Извинете. Относно уликите?
  Даян Сойер: Ти си доброволец.
  Лиса Мари: Не, аз просто...работата е в това, че когато бяха направени изявленията за невинност, след тях беше напечатано само толкова (показва с пръсти малко пространство) в сравнение с това, което трябваше да бъде.
  Майкъл: Това не е правилно!
  Даян Сойер: Защо тогава отказахте дело?
  Майкъл: Всичко това беше лъжа.
  Даян Сойер: Защо тогава отказахте дело? И изглежда сте платили огромна сума пари...
  Майкъл: Ето,ето...това интересуваше хората повече от всичко. Аз поговорих с адвокатите си и казах: „Можете ли да ми гарантирате, че справедливостта ще вазтаржествува?” А те ми отговарят: „Майкъл, ние нищо не можем да ти гарантираме, журито и съда ще направят каквото е угодно”. Аз бях докаран до предела!
  Даян Сойер: Колко пари....
  Майкъл: Напълно изчерпан. За това казах, че трябва да направя каквото е нужно, за да се измъкна от това. Всичките тези лъжи, всички тези хора идваха, за им се плати, таблоидно шоу, просто лъжа, лъжа, лъжа. И ето какво направих, събрахме се със съветниците ми и те ме посъветваха за разреша нещата. Това можеше да се проточи в разстояние на седем години!
  Даян Сойер: Е, колко пари бяха?
  Майкъл: И си казахме, давайте да оставим това зад нас.
  Даян Сойер: Ти можеш ли да кажеш колко?
  Майкъл: Не беше това, което таблоидите писаха. Не и тези ненормални суми, съвсем не. Искам да кажа, подробностите на споразумението са поверителни.
  Даян Сойер: Искам да попитам...
  Лиса Мари: На него му беше неудобно да обсъжда това...
  Даян Сойер: Подробности...
  Лиса Мари: Подробностите на споразумението.
  Майкъл: Работата е в това, че не беше честно...това на което ме подложиха. Тъй като няма и грам информация, че аз съм направил това. Но те обърнаха с краката нагоре стаята ми, прегледаха всички мои книги, всички мои видео записи, всички мои вещи и не намериха нищо, нищо, нищо, нищо, което би могло да потвърди, че Майкъл Джаксън е направил това. Нищичко!
  Даян Сойер: Позволи ми да ти задам два въпроса...
  Майкъл: До този ден, нищо. До този момент, нищо.
  Даян Сойер Позволи ми да попитам...
  Майкъл:Нищо, нищо, нищо.
  Даян Сойер: Нищо не са намерили, нищо. Както вие сигурно знаете, ние позвънихме на всеки на когото можехме да позвъним, проверихме всичко, което можехме да проверим, опитахме всичко, за да видим дали има нещо, което сме чули за фактите по случая. Искам да те попитам за две неща. В репортажите четяхме отново и отново, че в твоята стая са намерени фотографии на малки момченца...
  Майкъл: Не момченца, деца, момичета...всичко.
  Даян Сойер: И тези фотографии, книги с изображения на голи момченца.
  Майкъл: Неее.
  Даян Сойер: Нищо такова?
  Майкъл: Не. Нищо такова, за което да знам, хората ми изпращат разни вещи, които аз дори не съм отварял. Хората знаят, че аз обичам деца и за това те ми изпращат вещи от целия свят. От Южна Америка, от Германия, от Италия, от Швеция, аз....
  Даян Сойер: Така те казаха, че са намерили тези вещи, като доказателство. И им позволиха да се появят, нали?
  Майкъл: Да, защото аз получавам всичко това по пощата, няма да повярвате на количеството поща, която получавам. Ако вие кажете на феновете, че аз обичам Чарли Чаплин, те ще ми изпращат всичко, което е свързано с Чарли Чаплин. Ако им кажеш, че обичам деца, те ще ми изпращат всичко, което е свързано с децата.
  Даян Сойер: И вече няма подобни обвинения, свързани с деца...Не само за този процес, но изобщо.
  Майкъл: Няма.
  Даян Сойер:....но...но, ти отново говориш за измъкване.
  Майкъл: Не. Това не е така. Чух, че всичко е нормално и няма никакви други.
  Даян Сойер: Предполагам, позволи ми да те попитам нещо, мисля, как да го формулирам, без да обръщам внимание на това, което чувам от всички страни, хората говорят – и ти си чист от всички тези обвинения, искам това да стане ясно. Хората казват – вижте, този мъж е обграден от всичките тези неща, които децата обичат. Този човек прекарва много време в обкръжението на малки момченца.
  Майкъл: Да, това е така.
  Даян Сойер: Какво прави 35 годишен мъж, спи с малки момченца?
  Майкъл: Е, добре. Хубаво казахте, момченца, защо момченца, аз никога не съм казвал, че само момченца идват в стаята ми. Това е просто смешно и това е смешен въпрос. Но ако хората искат това да чуят, то аз ще съм щастлив да им отговоря. Аз никога не съм канил никого в постелята си, никога. Децата ме обичат и аз обичам децата. Те ходят след мен, те искат да бъдат с мен...И...Който пожелае, може да дойде в леглото ми, детето може да дойде в леглото ми ако иска това.
  Лиса Мари: Аз мога да кажа...аз мога...извинете. Аз съм виждала това, виждала съм много. Виждала съм деца, виждала съм го с деца миналата година. Виждала съм как се случва това и мога да го разбера...
  Даян Сойер: Това е да си възрастен...ти имаш двугодишно дете...двугодишно момченце.
  Майкъл към Лиса Мари: Искаш ли да довършиш?
  Лиса Мари: Да. Позволете ми, просто...извинете.
  Даян Сойер: Добре.
  Лиса Мари: Просто искам да кажа, че съм виждала тези деца. Те дори не му дават да отиде до тоалетна, без да хукнат след него. И те не го оставят без внимание. И когато той отива да спи, дори аз оставам отвън. Разбирате ли, те лягат да спят при него.
  Даян Сойер: Това не е ли част от това да бъдеш възрастен...и да обичаш децата и да ги държиш далеч от неприятни ситуации? Отново говорим за необичаен момент сега. Ти би ли позволила на твоя син, когато стане на 12г да прави нещо такова?
  Лиса Мари: Ако не познавах Майкъл, за нищо на света. Но аз го познавам, знам кой е. Знам, че не е такъв и аз...продължете, извинете.
  Даян Сойер: Аз просто исках да попитам това края ли е? Уверени ли сте, че няма да се повтори? Мисля, че това е интересното за хората.
  Майкъл: Кое да се повтори?
  Даян Сойер: Че повече няма да има такива изяснявания за блудство с деца.
  Майкъл: Никой не изяснява, дали спят деца в дома ми. Никой не изяснява.
  Даян Сойер: Но това е края? Не искаш ли да се предпазиш?
  Майкъл: От какво?
  Даян Сойер: Просто да се грижиш за децата и всичко.
  Майкъл: Разбира се. Всичко е напълно морално и чисто. Аз дори не си помислям за това, аз дори не мога да си го представя това...
  Даян Сойер: Ти ще направиш ли това отново?
  Майкъл: Аз никога...Да направя какво отново?
  Даян Сойер: Имам предвид да спиш в едно легло с деца.
  Майкъл: Разбира се! Ако те поискат.
  Лиса Мари: Той ще...
  Майкъл: Всичко е в рамките на чистотата, любовта и невинността. Пълна невинност. Ако вие имате предвид секс, то това е безумие. Това не съм аз. Отидете при някой на улицата, но това не е Майкъл Джаксън.
  Даян Сойер: Е, добре. Ще прекъснем сега. Елизабет Тейлър ще ни разкаже малко за това, което е видяла, когато е разговаряла с теб по средата на този процес и ти е помогнала да преодолееш пристрастността си към обезболяващите.
  Майкъл: Уау! Лиз в шоуто!
  Даян Сойер: Според мен тя беше толкова зла, защото хората говорят само за едната страна на личността.
  Майкъл: Именно!
  (Показват кадри от интервю с Елизабет Тейлър)
  Елизабет Тейлър: Когато той е на турне, посещава болници, но никой не разбира за това без пресата. Той просто решава и отива, а децата го виждат и „Уау, това е Майкъл Джаксън!”.
  Даян Сойер: А нямаше ли момент в който си казвате, четейки всичко, което четат и другите: „Може това да е истина, може аз в крайна сметка да не го познавам”?
  Елизабет Тейлър : Никога! Абсолютно не!
  Даян Сойер: Никога?
  Елизабет Тейлър : Никога. Аз познавам сърцето на Майкъл, познавам мислите и душата му. Аз не съм толкова податлива. Особено по отношение на него и към хората, които обичам.
  Даян Сойер: Как решихте да заминете за Сингапур?
  Елизабет Тейлър: Той е мой приятел и беше сам. Той беше сам самичък. На него просто му трябваше помощ. Нищо на света не можеше да го нарани повече от това. Ако са изчислили това, ако са планирали убийство, то не биха могли да измислят нещо по-добро. Това почти, това почти разби сърцето му.
  Sawyer: (глас зад кадър): Тя каза, че е разбрала, че нейния приятел е прибегнал към болкоуспокояащите за да забрави.
  Елизабет Тейлър: Той не знаеше, какво ще се случи с него, той притъпяваше болката си. Но това действително ме изплаши, защото и с мен се е случвало. И аз знам колко лесно е да потънеш, когато си наранен или физически те боли.
  Даян Сойер: Той от самото начало ли знаеше с какво си има работа?
  b] Елизабет Тейлър: [/b] Не от самото начало, не от самото начало, но знаеше.
  (Връщат се към Майкъл и Лиса)
  Даян Сойер: Това беше един от репортажите направени в този период. Майкъл, казват, че си бил в такава агония заради скандала, че си искал да сложиш край на живота си. Това истина ли е?
  Майкъл: Никога не съм имал намерение да правя това. Прекалено много обичам живота за да завържа живота си със самоубийство. Никога не е имало нещо такова.
  Даян Сойер: Това те е накарало...
  Майкъл: Разбито сърце, да (докосва с ръка сърцето си), но не и самоубийство.
  Даян Сойер: Това накара ли те да се промениш? Да поговорим малко за това, къде в света смятате да живеете. Променихте ли намерението си да живеете тук? Смятате ли да заминете някъде?
  Майкъл: За мен не е важно да остана в Америка. Все едно ми е. Аз винаги ще имам Невърленд. Защото аз обичам Невърленд. Но аз съм много чувствителен към дима, не мога да понасям този дим. Аз искам да замина, това е така.
  Даян Сойер Наистина ли?
  Майкъл: Да.
  Даян Сойер: Къде?
  Майкъл: За сега не съм избрал мястото. Може би Южна Африка.
  Даян Сойер: За постоянно?
  Майкъл: Може и Швейцария.
  Даян Сойер: Е, Лиса, ти съгласна ли си с това?
  Лиса Мари: Ние не можем просто, чакайте, да започнем с това, че ние не живеем отделно.
  Майкъл: Да, не живеем отделно, това е просто мечта.
  Лиса Мари: Това е смешно. Коя камера е тук. Както и да е, хъм, съжалявам.
  Даян Сойер: Не. Включвайте се когато пожелаете.
  Лиса Мари: Какво? Какво мисля за тези задокеански неща ли? Да, това са хубави места за посещения и бих искала да имам дом там.
  Даян Сойер: Хмм.
  Лиса Мари: Ние за сега нищо със сигурност не сме решили, но..
  Майкъл:( Смее се)
  Даян Сойер: Ние имаме видео от сватбата ви. И ще си позволя да ви разказвам, какво виждаме тук, ако нашия режисьор я пусне. И така. Година по-рано, нали?
  Лиса Мари: Да.
  Даян Сойер: Просто уточнявам.
  (Пускат видео от сватбата)
  Лиса Мари: Аз приличам на идиот, само това ще ви кажа.
  Майкъл: Ти не приличаш на идиот, повече приличаш на...ааа...не.
  Лиса Мари:(Смее се) Искате ли да говоря с вас...
  Даян Сойер: Да.
  Лиса Мари: Или първо ще погледаме това?
  Даян Сойер: Кажи ни.
  Лиса Мари: Хайде да погледаме това.
  Даян Сойер: Кажи ни. Ние гледаме това директно в ефир.
  МJ към LМ: Да, взимам.
  LМ към МJ:Какво?
  МJ към LМ: Да, взимам.
  LМ към МJ: Ай!
  Лиса Мари: По средата той (съдията) го моли (Майкъл) за подпис.
  ЛМ: Е, това е всичко.
  МJ към LМ: Как изглеждам?
  LМ към МJ: Чудесно!
  МJ към LМ: Сигурна ли си?
  LM към МJ: Да.
  Даян Сойер: И така, знам, че ти Лиса Мари искаше да поговорим за това. Много сплетни има покрай този брак. Чух, че това е план на Сциентологичната църква, чийто член се явяваш ти. И мъжа с който ти се разведе е сциентолог и той още значи много за теб и всичко е за това да завлечете Майкъл и парите му в тази църква.
  Майкъл: О, Боже...
  Лиса Мари: Това е боклук. Извинете, това е смешно, това е най-смешното нещо, което съм чувала някога. Първо, не е възможно никого да завлечеш когото и да било по този начин. И изобщо причината да се омъжа не може да бъде друга освен тази, че съм влюбена в този човек. Това е ясно. И те могат да хванат това, ако мислят по друг начин.
  Майкъл: (Смее се високо)
  Даян Сойер: Кратко и ясно.
  Лиса Мари: Да.
  Даян Сойер: Какво в него обичаш повече от всичко?
  Лиса Мари: Ох, какво обичам повече от всичко в него? Всичко. Той е изумителен. Действително му се възхищавам. Той е удивителен. Уважавам го. Възхищавам му се. Влюбена съм в него. И не спим в отделни спални, много благодаря. Аз обичам всичко в него.
  Даян Сойер: И за да завършим – ти сциентолог ли си?
  Майкъл: Не.
  Даян Сойер: Планираш ли да станеш?
  Майкъл: Аз вярвам в духовността, вярвам във висшата сила, в Бога. Но не съм сциентолог. Аз чета всичко, обичам да чета, обичам да се уча.
  Даян Сойер: Вие казахте, че не спите в отделни спални, длъжна съм да призная, че се смущавам, защото в кариерата си на журналист не съм задавала до сега такъв въпрос. Но не искам да крия факта, че повечето ви почитатели искат да ви задам този въпрос.
  Лиса Мари: Правим ли секс?
  [Майкъл: Хи...хи...хи...тя не е питала това!!!
  Лиса Мари: Ха,ха,ха!
  Майкъл: Тя не попита.
  Лиса Мари: Добре, аз не съм питала.
  Даян Сойер: Добре.
  Майкъл: Не знаехме, че ще това ще бъде.
  Лиса Мари: Това ли искахте да попитате?
  Даян Сойер: Хайде да пуснем запис.
  Лиса Мари: Извинете.
  Даян Сойер: Хайде да го пуснем.
  (Видео запис с въпроси на феновете)
  Фен 1: Искаме да знаем, правите ли „това”?
  fФен 2: Майкъл, знам, че това е интимен въпрос, то ти правиш ли секс с Лиса Мари?
  Фен 3: Вие наистина ли се обичате един друг или правите това за да задоволите медиите?
  Фен 4: Вие близки ли сте?
  Даян Сойер: Още веднъж...
  Майкъл Не мога да повярвам.
  Лиса Мари: Уау!
  Даян Сойер: Но това е просто любопитство.
  Лиса Мари: Да! Да! Да!
  Даян Сойер: И четохме по вестниците, че чакате дете.
  Лиса Мари: Ние ще чакаме дете. Кога...не бих могла да кажа...
  Майкъл: Ние не можем да кажем кога.
  Лиса Мари: Това е лично.
  Майкъл: Това е в ръцете на Господ.
  Даян Сойер: Но не е сега?
  Лиса Мари: Встъпихме ли в брак без удоволствия? Ето това според мен е интересно.
  Майкъл: Това е смешно.
  Даян Сойер: Защо?
  Лиса Мари: Е, защо да не можем да имаме много общи неща? Това е въпроса. Защо? Защо да не можем?
  Майкъл: Дали сме търсили това?
  Лиса Мар:и Изобщо...не.
  Майкъл: Това е най-смешното нещо, което някога съм чувал.
  Лиса Мари: Той обикаля из къщата. Аз обикалям из къщата. Вие били ли сте в дома ни. Имаме нормален дом. Имаме си прислуга. И...обикаляме наоколо, той в студиото, а аз в кухнята. Ние в дома си сме,като всички останали – знам, че е трудно хората да го повярват, но е така.
  Даян Сойер: Ходите ли до магазина заедно...вие...
  Лиса Мари: Ходим до магазина. Ходим на вечеря. Спорим...понякога.
  Майкъл: За какво, ако мога да попитам? (Майкъл към Лиса)
  Лиса Мари: (Смее се и гледа към Майкъл)
  Даян Сойер: Аз слушах и един репортаж, че може би ще осиновите дете.
  Майкъл: О, аз бих искал да осиновя дете. Мисля, че това е едно от нещата, които винаги съм искал да направя. Дете от всички раси: арабски, еврейски, чернокожи...от всички.
  Даян Сойер: Но децата на Лиса?
  Майкъл: Аз обичам децата на Лиса.
  Даян Сойер: Да ги осиновите....
  Майкъл: Извинете?
  Даян Сойер: Но да ги осиновите?
  Майкъл: О, обичам децата и. Те са толкова мили.
  Даян Сойер: Но да ги осиновите? Не?
  Майкъл: Разбира се, че не.
  Лиса Мари: Но те имат биологичен баща и той...тях...
  Майкъл: Аз мисля, че те ме обичат. Аз също ги обичам.
  Лиса Мари: Те го обичат.
  Майкъл: Ние си прекарваме времето чудесно.
  Лиса Мари: Не съм чувала, някой просто така да осинови децата на друг, докато те са свързани с него.
  (Рекламна пауза)
  Даян Сойер: Ние се каним да покажем вашия филм сега, създаден от Майкъл Джаксън. Той направи фурор в няколко кино-театъра в тази страна. Някои казват, че той е създаден по филмите Triumph или The Will. Нацистки филми, филми с нацистки смисъл.
  Майкъл: Това не е истина. Нищо от това не е истина.
  Даян Сойер: Но ти гледал ли си тези филми преди?
  Майкъл: Аз гледам всичко, обичам киното, обичам документалните филми. Нищо не мога да направя.
  Даян Сойер: Но когато хората гледат това, те продължават да говорят, че това е...гледат и казват, че е....
  Майкъ:л Абсолютно не.
  Даян Сойер: Ти беше ли...
  Майкъл: Това не е свързано с политиката, или с комунизма, или с фашизма изобщо.
  Даян Сойер: Критиците казват, че това е „най- само възхваляващия, възвеличаващ филм, в който певец е използвал лицето си”.
  Майкъл: Добре! Точно това исках!
  Даян Сойер: Заради дискусията?
  Майкъл: Да! Те попаднаха в моя капан.
  Даян Сойер: Но хората казват, че...
  Майкъл: Аз исках всеобщото внимание.
  Даян Сойер: Но какво ще кажеш на хората, които казват, че тези символи означават....
  Майкъл: Не. Символи...не...
  Даян Сойер: Страдание...
  Майкъл: Не. Символите не са свързани с нищо. Това не е политическо. Това не е Фашистко. Това не е догма. Това не е идеология и тем подобни неща. Това е чиста проба любов. Няма да видите танкове, няма да видите трупове. Това е любов. Хората се събират заедно...
  Даян Сойер: За любов. Ние се каним да покажем не голяма част от това на всички.
  Майкъл: Да, но това е изкуство. Това е изкуство!
  Даян Сойер: ОК.
  Майкъл: Имахме режисьор, наехме го за да създадем изкуство...
  Даян Сойер: Кратък отговор на всичко – започва.
  Даян Сойер: Тук изплува още един скандал. В песента ти казваш: „нарича ме евреин” и някои хора казаха, че това е антисемизъм.
  Майкъл: Това не е антисемизъм. Защото аз не съм расист. Никога не съм бил расист. Обичам всички раси от араби до чернокожи. И когато казах „Jew me, sue me, everybody do me, kick me, kike me, don't you black or white me”, говорих за себе си, като за жертва, разбирате ли. Моите юристи са евреи. Мои трима добри приятели са евреи David Geffen, Jeffrey Katzenberg, Stephen Spielberg, Mike Milkin. Те са ми приятели и са евреи. Какъв е смисъла в това? Та аз съм расъл в Еврейско общество.
  Даян Сойер: Искам да ви попитам и двамата някои неща, това е втория най-чест въпрос на хората от улицата. Знам, че не ти е приятно да говориш за това и ти говори за него с Опра. Но хората още не вярват, те не чувстват, че са чули всичко за твоето избеляване на кожата. И ако това не ти е оставило избор и си прибягнал до козметика. Да бъдеш черен или бял, да изглеждаш, като мъж, да си в зоната на хемафродитите? Аз мисля, че те искат да знаят това решение, как ти изглеждаш и до каква степен това е твое решение? От къде се взе?
  Майкъл: Аз мисля, че стана от само себе си...Природата направи това с мен.
  Лиса Мари: Той е артист. У него всичко си е наред, както трябва да е...
  Майкъл: Аз съм артист, аз съм певец.
  Лиса Мари: И той постоянно променя нещо или възстановява, разбира те ли, в един смисъл работи над съвършенството. Ако той види нещо и не му харесва, той го променя! Той самият е скулптор, той е художник!
  Майкъл: И аз искам червена точка точно тук (сочи челото си). И две очи направо тук.
  Даян Сойер: Но,... но вие искате ли предишния си цвят?
  Майкъл: Искам ли цвета си?
  Даян Сойер: Черния цвят.
  Майкъл: Вие трябва да попитате природата за това. Аз обичам черния цвят, обичам го.
  Даян Сойер: Но вие искате ли да си го върнете?
  Майкъл: Аз и завиждам (сочи Лиса), защото тя може да почернее, но аз не.
  Даян Сойер: И още един въпрос съм длъжна да ви задам. Каните ли се да пеете заедно?
  Лиса Мари: Не.
  Даян Сойер: Вие двамата.
  Майкъл: (пее на Лиса) Бих искал да пея с теб, искаш ли ти да пееш с мен?
  Лиса Мари: (върти глава) Не-а, нееее.
  Даян Сойер: Не пееш ли?
  Лиса Мари: Аз пях. Пях, когато исках това. Имам предвид, че не бих се омъжила за някого, заради музикална кариера, искам да изясня това.
  (Майкъл слага рога на главата на Лиса)
  (Пауза)
  Майкъл: Какво? Хи хи!
  (Лиса Мари го щипе)
  Майкъл: Престани!
  Даян Сойер: Нашето време свършва и бих искала да задам кратичък въпрос, времето ни е много малко. С какво се каните да се занимавате в следващите пет години?
  Майкъл: О, Боже, на мен ми харесва това с което сега се занимавам, правя всичка за да помагам на децата.
  Лиса Мари[:/b] Аз искам хората да разберат с какво си имат работа и да разберат, че аз, че ние не се шегуваме. Всичките тия глупави коментари, много дразнят. За това не искам повече да говоря за това и се надявам, че с това е свършено.
  [b]Майкъл:
  Ние искаме да ги удушим!
  Даян Сойер: Хубаво, пет години вие ще правите...
  Лиса Мари: Да, искаме да ги удушим!
  Майкъл: Не вярвайте на този боклук, на всичката тази таблоидна глупост. Не четете, не слушайте. Това е боклук, това е глупост, да завършим с това.
  Даян Сойер: И нашата вечер приключи.
  Майкъл: Yes! (Вдига пръсти в знак за победа)
  avatar
  for all time
  Moderator
  Moderator

  Female Брой мнения : 2104
  Join date : 05.02.2010
  Местожителство : close to him

  Re: Prime Time Live Interview. 14 юни, 1995

  Писане by for all time on Пон Мар 15, 2010 5:52 pm

  Страхотно Аби! Страхотно! Майкъл е толкова влюбен тук! Като едно хлапе е!


  ______________________

   В момента е: Сря Мар 21, 2018 5:01 am